fredag 11 januari 2013

Liten sjukstuga...

Usch å fy! Här hemma är det en liten sjukstuga, jag och barnen är jätteförkylda, fast det är nog mest jag men Wilma har fått varit hemma från dagis hela veckan. Det verkar som om var och varannan person har fått den här förkylningen. Stackars David gruvar nog sig lite för å komma hem till helgen, så fort någon utav oss är det mista sjuk så smittas han direkt (han är nog lite klen av sig, hihihi, karlar..) så det bryter väl lagomt ut tills han ska åka tillbaka till arbetet. Men vi har ju ett par till dagar att kurera oss på innan han kommer hem igen så vi får hoppas på att vi hinner bli lite bättre iaf.
Tänkte fortsätta med och visa vad mer decembermånad hade att bjuda på...
Wilma firade för första gången Lucia på sitt dagis och jag hade såklart både kameran å filmkameran med mig. Så tok söt liten lucia hon var, och först i lilla ledet gick hon! Och alla barnen var jätteduktiga med och sitta stilla och sjunga, riktigt mysigt var det. Tyvärr så blev inte bilderna så värst bra eftersom det var så mörkt inne i rummet... Sen blev det fika av utav barnens egenbakade lussebullar och pepparkakor och såklart en massa stoj och lek bland alla barnen. Det var riktig skoj å trevligt, hihi...

När det blev dags att gå på jullov så fick fröknarna en varsin liten present av Wilma, lite chokladdoppad knäckkola, tyvärr ingenting hemmagjort för det hanns inte med under allt julstök...


Sen blev det dags för jul och på julafton var hemma hos barnens mormor. Shit vad paket! Barnen fick alldeles för mycket som vanligt, hihi. Nästa år måste vi dra ner på det där, vi får ju inte plats med allt här hemma!!
Maxen den lilla token fick en ny frissa in för helgen, hehe, en mohikanfrilla!


Vi hade Davids syster och hennes grabbar hos oss över julen, det är så himla sällan vi ses så det var jätteskoj! Alex som är 14 år äldre än Wilma fick en efterhängsen beundrarinna i henne, och Wilma hade visst lite svårt med att säga Alex så han fick heta Alice under hela helgen av henne och slutligen av oss med, hihihi.
















Nej nu måste jag värma en kopp te till min onda hals, ha en bra dag allesammans!!
Kram/L.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar