måndag 4 februari 2013

Jackpott!...

Go kväll allihopa! I morgon blir det fullrulle under dagen. Mamma kommer hit på morgonen och ska vara barnvakt medans vi (jag & David) hämtar ett släp, skickar vår gamla säng som består av hopplock madrasser som  är minst 16 år gamla till tippen och sen sticker vi till Mio å Mora och hämtar den här!...

En sprillans ny säng för bara 5000:-!!! Äntligen!! Vi har pratat om det i flera år att vi ska skaffa ny säng för vi båda sover väldigt dåligt i våran nuvarande, men vi har aldrig känt att vi riktigt haft råd att lägga ut en massa pengar på en säng, man har tyckt att ”andra” saker varit viktigare... Sen har vi räknat med att en ny säng skulle hamna runt 30 000:-. Så när vi såg det här erbjudandet som bara vara t.o.m. idag så skulle vi vara dumma om vi sa nej. Men det var visst ca 6-8 veckors leverans tid på dom här i Falun, suck... Så jag chansade och ringde runt till några fler butiker omkring 10 mils radie, och vi fick tillslut jackpott i Mora! En sista fanns kvar på lagret till oss!!! JIPPI! David tyckte det kändes nästan som vi vunnit lite på lotto, så billig för en sådan säng! Hihihi... men vi har ju sparat 25 000:- iaf!! Det känns helt OK! Hahaha... Så nu får vi bara hoppas att vi sover skönt i den med, skulle bara fattas annars... men jag prov låg den såklart i butiken och den var niiiiiiiice då, så det är nog ingen fara.
Och efter det så är det bara å hämta upp kidzen och åka iväg till Leklandet och ha ”barnkalas” för Wilma med alla sina kompisar. Det ska bli riktigt skoj, tror hon kommer att bli superglad!
Kram/L.

1 kommentar:

  1. Härligt med nya sängar :) För sömnen är ju faktiskt väldigt viktigt!
    Hoppas ni kommer sova gott!

    Vi har oxå beställt nya sängar men det skulle dröja några veckor, men väntar man på nå gott väntar man aldrig för länge...eller hur det nu var :)
    Dock kostade våra lite mer men tyckte ändå vi fick ett okej pris.

    Kram Mia

    SvaraRadera