tisdag 4 september 2012

Premiär!...

I dag så var det premier för Wilma, och för oss andra för den delen, att gå till dagis/dagmamma! De senaste veckorna så har vi pratat om det varje dag, hur skoj det ska bli, alla de andra barnen och vad fröknarna heter. Så i morse när Wilma vakna så sa hon ” Mamma...”... ”Mmm”... ”Idag till dagis!”... ”Ja idag så är det äntligen dagis!”...
Här har ni en liten fröken redo för sin allra första dag på dagis!


Efter en stund så lacka hon ur på morsan som alltid ska vara en sådan där jobbig paparazzi...





Vi var där bara i 2 timmar så här första dagen och likaså blir det i morgon. Det gick hur bra som helst, mig brydde hon sig inte ett skvatt i, och hon var inte det minsta blyg eller tillbakadragen. På samlingen så sjunger dom liteoch presenterar varandra, men när det var dags för det så satte Wilma händerna för öronen och skrek ”NEJ NEJ! TYST! LÅTE ILLA!” hon skulle då minsann inte sitta stilla i en ring på backen och sjunga små söta sånger och höra på när fröknarna babbla! Hon hade ju kommit till DAGIS!! Vilket innebär massa lek såklart! Tjoff iväg till sandlådan och gungorna, fanns inte en minut att förlora. Så det där med morgonsamlingen lär det nog övas lite på, hehehe...

Här om dagen så ringde min kära kusin och berätta att hon och ett par till vänner skulle ha barnloppis hemma hos henne på torsdag, och så undrade inte hon om jag ville vara med. Det passa mig perfekt! För nu har jag så mycket urväxta babykläder att jag inte längre få plats att förvara dom någonstans. Så nu kommer jag att spendera resten av kvällen och säkerligen en bit in på natten att gå igenom, sortera och tvätta upp en massa. Och förhoppningsvis så kommer jag inte hem med lika mycket igen!

Så kom dit vett jag och fynda! Massa fina barn kläder från stl. 50 och uppåt till både flickor och pojkar, ytterkläder, skor, leksaker mm.

Kram/L.

3 kommentarer:

  1. Finaste, sötaste Wilma som blivit stora dagistjejen. Det kommer gå som en dans det där. Inte klokt vad tiden går. Arg-bilderna var helt klart bäst ;) Vilken sköning! Du det ser fasen ut som att lamporna kan gå i uppfyllelse. Vilket berg ;) Vi ses i morgon och då jäklar ska vi SÄLJA!!!
    Bamsekramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha ja visst är hon!
      Ja det hoppas jag verkligen!!

      Kramelikram!

      Radera
  2. Ja det blev fina bilder. Älskar den ena på Wilma med nappen och blicken. ♥
    Tack för att jag fick ha dom, det betyder mycke!
    Puss å kram.

    SvaraRadera