lördag 24 mars 2012

Minimodeller…

Ja den 20:e kom och den 20:e gick... alla pengar åt, hihihi. Denna månads barnbidrag gick oavkortat till barnen, nya vårkläder stod på listan. Wilma har vuxit ur alla skor från hösten och såklart våren förra året likaså med kläder. Och Max han fortsätter ju bara å växa och växa och inget har ju han sen tidigare och jag tycker väl inte att han ska få behöva ärva Wilmas gamla kläder... det är lite väl mycket rosa och blommigt för en kille, hehe. Så i tisdags förmiddag så tog vi en snabb date med Evelina på stan, medans Loui var på dagis, så då blev det shopping åt Wilma! Nya skor, kofta, strumpbyxor, strumpor, sjal, kjol, t-shirts, klänning, skärp mm. Allt i sprakande färgglada toner... 




Och såklart så fick hon agera minimodell!...

 
Kofta, kjol, strumpbyxor, t-shirts, klänning, rosa skor och sjal kommer från Lindex. Strumpor, skärp och jacka kommer från HM. De svarta/cerise Nike-skorna kommer från Deichmann.

På onsdagen så träffades vi igen, Evelina å co var barnvakt åt mina små medans jag var iväg på ett möte. Efter massa lek å stoj och lite voffellunch så tog vi en skön promenad ner till stan så barnen fick sova, och då blev det Max tur att få lite nytt. Det blev inte alls samma färgglada utstyrsel som till Wilma, men en riktig tuffing kommer han att bli i vår!




Även Max fick såklart vara minimodell, och han är en betydligt mer tillmötesgående och lättare sådan till skillnad mot sin syster som vägra sitta still...



Tröjor, skinnjacka och sjal kommer från KappAhl. Snickarbyxor och skjorta kommer från HM. Lika så igår så hittade jag dessa snygga sneakers som kommer att passa perfekt till hans nya outfit på HM.


Kram/L.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar