onsdag 9 maj 2012

Max framfart!...

I söndags så blev vår stora lilla pojk hela 9 månader! Guuuuu vad tiden går fort!


Man hinner inte med alls känns det som. Han växer å växer, kryper fram fort som attans. Har en vilja utan dess like, tycker inte om att byta blöja eller klä på sig... för då måste man ju vara stilla... bland det bästa han vet är å va i hälarna på Wilma och stå och banka på buren som vi har kycklingarna i. Men varken Wilma eller kycklingarna uppskattar Max lika mycket... hihihi... Alla flyr helst fältet när han kommer, ”Nääääääääääääj MAX kommääääää!!” låter det ofta om dagarna nu. Hahaha! Ja du lilla Wilma, tyvärr så är dagarna förbi nu för dig då du hade alla leksaker för dig själv... Allt ska han upp och stå mot och försöker även klättra upp på vissa saker. Jag byggde ju två skåp till vardagsrummet så vi skulle kunna ställa undan saker så man slipper passa Max på allt (lärde oss det efter Wilmas framfart), men har inte den där lilla token lärt sig öppna luckorna! Så nu blir det och sätta på en hasp av nått slag... Han har precis börjat gå med gåvagnen, väldigt stappligt å vingligt men han blir säkrare för var dag som går, men jag måste nog lägga i en tyngd av nått slag för han vill gärna tippa vagnen bakåt... slutar inte så bra... bonk bonk... 5 tänder totalt har kommit ner och dreglet flödar! Just nu är han inte så fin runt munnen, utslag efter nappen och allt dregel har han fått. Så nu behandlas han med salvor morgon och kväll och jag försöker använda nappen så lite som möjligt. Vi var till BVC i måndag och allt ser jättebra ut! Växer kan man säga att han gör! Han är lika lång som en 12 månaders, längd: 75,5 och vikt: 9740g. Och nästa helg så ska han döpas :D… Ja det blev en lite summering om vad som händer kring våran älskade ”Macken” just nu.





Charmtrollet!!...

Kram/L.

2 kommentarer:

  1. Hi, hi här är det också full fart och Leoh som blev 9 månader den 19 april far fram som en tornado. Plockar gärna ur alla lådor i köket, river ner alla skor i hallen, river ur alla playstationspel och dosor ur tvskåpet and so on, and on! Han är lång er lilla kille, Leoh var 72 cm och vägde 8800g när vi var och vägde i dag. Underbara ungar! :) Bäst att sova lite nu så man har energi till morgondagens alla bus ;)

    Kram Caroline

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja dom kan ju dom där små! Ja man får verkligen ta alla chanser man får och ladda batterierna, jag brukar somna med Wilma redan vid 20.30-21.00 om kvällarna. vissa dagar är man ju helslut! Men det är väl precis som det ska vara antar jag ;), hihihi.

      Kram/Linda

      Radera