tisdag 19 april 2011

Pappa kom hem...

 
Jaha då har en helg gått förbi igen... Men den har varit bra, Wilma blev jätteglad över att se pappa D. hemma igen! Hon följde efter honom hela kvällen då han kom hem och dagen efteråt. Och på mornarna när man går in och hämtar henne så säger hon: Papa? Papa?... Det känns jätteskoj! För man är ju lite orolig ifall hon skulle ha blivit lite blyg för honom med tanke på att han ändå är borta 2 veckor åt gången och att hon är inne i en sån period där hon har blivit lite blyg och mer mammig.

Vi har iaf varit ute hela helgen å grejat, sågat ner äppelträd eller beskurit grovt på våra ”häxträd” som nu ser ut som fina äppelträd ska göra! Plus att vi fått lite sol på både kinder och näsa :D... Härligt!
 

Wilma hade fullt upp med att försöka gå ute i skor för första gången! Men skam den som ger sig! Det är tur att dom har lite vaddering där bak som dämpar de värsta fallen… tihi…

Kalas har vi också hunnit med då lillsyrran fyllde 18 år! Shit vad tiden går fort!... Men jag fattar inte riktigt det där?... Hur dom kan bli så stora när JAG fortfarande bara är 22 år???... Knepigt... hihihi ;). Wilma rockade loss rejält med Moster E på mormors synt! Hon var bara FÖR SÖT! Samtidigt som hon gav sig loss på pianot så digga hon "i takt" med händerna i luften till kompet/basen från synten!... Hahaha... Nu du lilla mamma så får du nog inte ha den i fred längre ;). 

Nej nu bär det i väg till äventyrsbadet igen och i morgon så har vi hyrt en grävmaskin, så då blir det till att gräva för plintar till både staketet och en altan!! Jippi!!

Kram/L.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar